Palvelulinjat

Palveluliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä

 

DSC_0233 copyHenkilökohtaisempaa ja laadukkaampaa palvelua asiakkaille. Palveluliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä. Se on suunniteltu erityisesti vanhempien ja toimintaesteisten henkilöiden tarpeet huomioiden, helpoksi ja joustavaksi. Auto pysähtyy sopiviin kohtiin linjalla – ei omia pysäkkejä. Auto pysäytetään kättä nostaen tai muulla selkeällä merkillä. Palveluliikennekoulutuksen saanut kuljettaja avustaa autoon nousemisessa ja poistuttaessa sekä auttaa kantamusten siirtämisessä. Auto on matalalattiamallia ja siinä on pyörätuolipaikat, luiska sekä tilaa apuvälineille.

Palvelulinjalla noudatetaan Porissa voimassa olevia taksoja. Kaikki ne lipputyypit, joita Porissa käytetään joukkoliikenteessä, ovat käytössä myös palvelulinjalla. Kertamaksu palvelulinjalla on 1.1.2013 alkaen aikuisilta 3,30 € ja lapsilta 1,70 €. Porin sosiaalikeskuksen kuljetuspalveluasiakkaalla on oikeus palveluliikennekorttia näyttämällä matkustaa palvelulinjalla normaalia kertamaksua edullisemmin 1 euro/matka. Sosiaalikeskuksen kuljetuspalveluasiakkaat saavat palveluliikenteen näyttökortin vammaispalvelutoimistosta. Jos palveluliikennekortin haltijalla on avustaja-merkintä kortissa, pääsee avustaja maksutta palvelulinjan kyytiin.

Palveluliikennelinjalla saattaa tapahtua pieniä reitti- ja aikataulumuutoksia viranomaisten luvalla. Muutoksista tiedotetaan erikseen.

PALVELULIIKENTEEN REITTIKARTTA P1 Palvelulinja 2.1.2017 alkaen
PALVELULIIKENTEEN AIKATAULU P1 Palvelulinja 2.1.2017 alkaen

Palveluliikennekorttiasioissa yhteydenotot:
PERUSTURVAKESKUS/VAMMAISPALVELUTOIMISTO
OTAVANKATU 3
28100 PORI

Puhelintiedustelut:
Mervi Halonen puh. 044-701 7053

Muut linjat:
Keskustalinjoilla on matalalattiakalusto. Seutuliikenteessä kalusto vaihtelee käyttötarkoituksen mukaan.