Liput & hinnat


© Henni Sulonen

Lipunmyyntipisteemme palvelee Palvelupiste Porinassa osoitteessa Yrjönkatu 6 B. Ohessa löydät tällä hetkellä myynnissä olevat lipputuotteemme. Palvelusihteerimme auttaa sinua mielellään sinulle edullisimman tuotteen valinnassa.

Asiakkaamme ovat ottaneet hyvin vastaan tuotteemme ja kymppikortista onkin tullut yksi suosikkituotteistamme. Tuote on myynnissä myös ulvilalaisille matkustajille.

Myös koululaiset ja opiskelijat löytävät varmasti itselleen sopivan lipputyypin eri vaihtoehdoistamme. Palvelupisteestämme saat myös neuvontaa paikallisliikenteen bussiaikatauluista ja voit noutaa sieltä itsellesi sopivan aikataulun, reittikartan tai vaikkapa koko aikataulukirjan.

Korttien ensimyynti ja -lataus tapahtuu lipunmyyntipisteessämme Porinassa, jonka jälkeen lisälatauksia voi tehdä muissakin latauspisteissä, joiden yhteystiedot aukioloaikoineen löydät Lipunmyyntipisteet -otsikon alta. Korttituotteet ladataan Porin Linjojen avaimenperään tai matkakorttiin. Molemmista peritään 7 €:n korttimaksu. Korttimaksua ei hyvitetä.

Huomioithan, että avaimenperän/kortin voi käydä lataamassa jo hyvissä ajoin ennen voimassaoloajan tai matkojen loppumista. Ladatessa ainoastaan lisätään päiviä tai matkoja. Uutta vihreätä matkakorttia voi lisäladata myös itse netissä.

Lipputuotteiden lisäksi maksuvälineinä linja-autoissamme käy toki myös käteinen. Kyyti Likel -sovellus mahdollistaa myös mobiililipulla matkustamisen.