Muut lipputuotteet

Voimassa olevan taksan mukainen kertamaksu (kts. vyöhykkeet) suoritetaan kuljettajalle matkan alkaessa. Varaathan kertalipun ostamiseen tasarahan tai rahan lähelle kertalipun hintaa. Kuljettajien vaihtokassat ovat turvallisuussyistä pienet ja siksi asiakkaiden toivotaan maksavan matkansa pienemmillä rahoilla. Suurten setelien aitoutta ei myöskään voida todentaa bussissa. Huomioithan myös, että pankki- tai luottokortit eivät käy maksuvälineinä busseissamme.

Suoritetusta maksusta saatu kuitti säilytetään mahdollista tarkastusta varten.

Kertalipulla on vaihto-oikeus Porin kaupungin alueella 1.1.2007 alkaen ja Ulvilan kaupungin alueella 1.1.2008 alkaen:

1.-3. vyöhykkeellä (0 – 12 km) vaihtoaika on 90 minuuttia ja

4.-6. vyöhykkeellä (12 -> km) vaihtoaika on 120 minuuttia.

Kertalippu on henkilökohtainen ja se ostetaan pidemmän matkan mukaan. Vaihdon voi suorittaa myös samalle linjalle.

Alle 12-vuotiailta lapsilta peritään puolet aikuisen kertalipun hinnasta (minimi 1,70 €). Jokaista aikuisten lipun lunastanutta matkustajaa saa maksutta seurata kaksi alle 6-vuotiasta lasta.

Kuten nimikin jo sanoo, lippua myydään ydinkeskustassa eli alueella joka jää kauppatorilta mitattuna noin yhden kilometrin säteen sisälle. Lippua myydään arkipäivisin maanantaista lauantaihin vain mentäessä kauppatorin suuntaan pysäkeiltä, jotka ovat YdinCitylippualueen sisällä. Alueen rajalla olevilla pysäkeillä on ydincitylipputunnus. Matkustajalla on 45 minuuttia aikaa käyttää lipun vaihto-oikeutta paluumatkaan. Paluumatkan lähtöpysäkki on oltava kauppatorilla. Lipun hinta on ainoastaan 1,00 €.
1.9.2017 alkaen Ydincitylippu muuttuu Citylipuksi. Citylippuja myydään Porin keskustan alueelle ja city -liikenteeseen. Lippu oikeuttaa lyhyehköihin matkoihin sen voimassaoloalueella (kartta). Lipun hinta on 1,00 € eikä se sisällä vaihto-oikeutta. Lippua voi ostaa myös 50 matkan sarjakorttina, joka on voimassa yhden vuoden ensileimauksesta.

YdinCitylippualueen kartta

Turistilipulla on rajaton kulkuoikeus Porin kaupungin alueella, yhden, kahden tai kolmen vuorokauden ajan ja se on henkilökohtainen. Lippuja myydään Porin Linjojen lipunmyyntipisteessä Porinassa sekä kauppatorilla Cafe Parlamentissa.

Turistilippujen hinnat
Aikuinen Lapsi
 1 vrk 10 € 5 €
 2 vrk 15 € 7,5 €
 3 vrk 20 € 10 €

Lastenlipulla voivat matkustaa 6-11 vuotiaat. Jokaista aikuisten lipun lunastanutta matkustajaa saa maksutta seurata kaksi alle 6-vuotiasta lasta.

Kaikki rintamaveteraanikortin saaneet ovat oikeutettuja korttiin ilman tuloharkintaa. Rintamaveteraanit saavat veteraanikortin Matkahuollosta esittämällä rintamaveteraanikortin tai sotilaspassin. Kortin hinta on 6,50 €. Veteraanikortilla voi matkustaa veloituksetta linja-autoissa Satakunnan seutulippualueella.