Aikatauluneuvonta ja lipunmyynti: (02) 621 2933    —    Toimisto: (02) 621 2912
Mee busseil vaik kouluu, töihi ja harrastuksii!
Mee busseil vaik kouluu, töihi ja harrastuksii!
Mee busseil vaik kouluu, töihi ja harrastuksii!
404 Error - page not found
We're sorry, but the page you are looking for doesn't exist.
You can go to the homepage

OUR LATEST POSTS

Porin kaupunki tarjoaa maksuttoman joukkoliikenteen ns. superviikon ajan 16.7 – 22.7.2018.
Porin Linjojen asiakkaiden kannattaa huomioda että johtuen runsaasta kysynnästä ja poikkeavista liikennejärjestelyistä kauppatorin ympäristössä, linjavuorojen aikatauluihin saattaa tulla viivästymisiä.
Ruuhkaisina aikoina vuoroja ajavien linja-autojen matkustuskapasiteetti voi myös tulla täyteen jolloin turvallisuussyistä emme voi palvella kaikkia kyytiin haluavia asiakkaita.

Toivomme asiakkailtamme joustavuutta ja positiivista asennetta sekä hyviä kokemuksia joukkoliikenteen parissa!

Porin Linjat Oy

Antinkadun osien sulkemisesta aiheutuvat poikkeavat järjestelyt kauppatorin saapuviin ja lähteviin autoihin:

– Pohjoisesta tulevat autot, joiden seuraava lähtö on pohjoiseen, kiertävät ennen torille saapumista Isolinnankadun, Mikonkadun ja Antinkadun kautta. Auto purkaa tarvittaessa Yrjönkadun pysäkille Porinaa vastapäätä.
– Citylinja pohjoiseen lähtee laiturista 6
– Ahlaisten autot lähtevät laiturista 3
– Meri-Porin autot ajavat kauppatorin laiturialueen läpi
– 10 Väinölästä, 6 Sampolasta ja 3M ajavat kauppatorille Mikonkadun kautta mikäli seuraava lähtö on pohjoiseen.

Poikkeavista järjestelyistä saattaa aiheutua viivästyksiä aikatauluihin.

Palvelupiste Porina suljetaan asuntomessujen avajaisten ajaksi perjantaina 6.7.2018 klo 9:30-13:00. Porin Linjojen lipputoimisto palvelee siis poikkeuksellisesti kyseisenä perjantaina klo 8:00-9:30 ja klo 13:00-16:30. Latauspisteet palvelevat omien aukioloaikojensa puitteissa lippujen latausasioissa.

Tietoa asuntomessujen kuljetuksista sekä kuljetusaikataulut löydät alla olevasta linkistä

Huom.!

  • Pysäköintikuljetusten paluureitti ajetaan oheiskohteiden Karhukortteli ja Porin Teatteri kautta. Kuljetus ajetaan reittiä Messualue – Karjarannantie – Hallituskatu – Teatterikatu – Valtakatu – Kirjurinluodontie – Pysäköintialue. Oheiskohteiden pysäkki on Porin Teatterin edessä jossa auto pysää aina.
  • Muualta tulevia messuvieraita varten on lisätty klo 9.40  Matkakeskukselta – Asuntomessualueelle lähtevä vuoro. Vuoro ajetaan maanantaista lauantaihin ja lähtöpaikkana on tilausajolaituri 8 joka sijaitsee aivan rautatieaseman edessä.

 

Messubussireitit ja aikataulut

 

Porin paikallis- ja lähiliikenteen bussireitteihin tulee muutoksia keskusta-alueen osalta ajalle 4.7.-7.8.2018. Nämä muutokset on jouduttu tekemään, koska Tekninen lautakunta päätti 23.1.2018 § 4, että Antinkatu välillä Pohjoiskauppatori-Valtakatu sekä Gallen-Kallelankatu Kauppatorilta länteen noin puoleen väliin korttelia suljetaan autoliikenteeltä ajalla 4.7.-7.8.2018. Em. katuosuuksilla on Porin kesätapahtumien aikana terassi- ja ravintolatoimintaa.

Muuttuvat bussireitit ajalle 4.7.-7.8.2018 tästä linkistä