Porin ja Uudenkaupungin autotehtaan väliset kuljetukset jatkuvat

Porin ja Uudenkaupungin autotehtaan väliset kuljetukset jatkuvat
 
Porin kaupunki on järjestänyt kokeiluna toukokuusta alkaen työmatkaliikennettä Porista Valmet Automotive Oy:n autotehtaalle Uuteenkaupunkiin. Kokeilukausi on päättymässä elokuun lopussa ja bussiliikennettä on päätetty jatkaa 1. syyskuuta alkaen.
 
– Yhteistyökumppaneina kuljetuksissa ovat Rauman kaupunki ja Valmet Automotive Oy. Kuljetukset tullaan kilpailuttamaan ja valmistelut sen osalta on aloitettu. Siirtymäkauden ajan kuljetuksista huolehtii edelleen Porin Linjat Oy, kertoo Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen.
 
Kuljetukset jatkuvat ainakin ensi kesään asti. Jatkosta päätetään myöhemmin ja siitä tiedotetaan.
 
Kuljetusten käytännön järjestelyt säilyvät samanlaisina kuin tällä hetkellä. Bussi vie työntekijöitä kolmeen vuoroon ja kyytiin pääsee myös Luvialta, Eurajoelta sekä Raumalta. Vuorot ja lippuhinnat pysyvät myös samoina. Aikataulut ja lippujen hinnat ovat nähtävissä verkkosivuilla www.porinlinjat.fi.
 
Liikenne on edelleen tilausliikennettä ja se on tarkoitettu Valmet Automotive Oy:n työntekijöille. Työntekijä ilmoittaa bussiin tulessaan nimensä ja sitoutuu samalla siihen, että käytetyt matkat peritään työtekijän palkasta. Lippukäytännöt tullaan sähköistämään. 
 
Lisätietoja antavat:
Pasi Pitkänen, yhteyspäällikkö, Porin kaupunki, puh. 044 701 1023

Aino-Maija Luukkonen, kaupunginjohtaja, Porin kaupunki, puh. 044 701 1010

Kari Koski, kaupunginjohtaja, Rauman kaupunki, puh. 0500 757 567

Tomi Salo, henkilöstöjohtaja, Valmet Automotive Oy, puh. 050 317 1834