Laatulupaus

Porin Linjat Oy:n laatulupaus

 

DSC_0233 copy1. Tarjottavat liikennepalvelut

Porin Linjat Oy harjoittaa ja hoitaa paikallisliikennettä Porin kaupungin ja lähikuntien alueella sekä tilausajoliikennettä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

2. Palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen

Tarjottavista palveluista ja muutoksista tiedotetaan verkossa, linja-autoissa sekä Porin kaupunkialueella ilmestyvissä lehdissä.

3. Käytössä olevat liput ja niiden hinnat

Käytössä olevista lipuista ja niiden hinnoista tiedotamme verkkosivuillamme osoitteessa www.porinlinjat.fi. Hinnoittelussa noudatamme Oy Matkahuolto Ab:n sekä Porin kaupungin hinnoittelua.

4. Informaatio- ja lippujärjestelmiin kuuluminen

Porin Linjat Oy:n linja-autoliikenteessä toimivat kaikki Matkahuollon ja Porin kaupunkiliikenteen kortit. Lippuja voi ostaa lipputoimistosta joka sijaitsee palvelupiste Porinassa, Yrjönkatu 6B Pori. Verkkosivuillamme voi lisäksi käyttää Matkahuollon ylläpitämää reittihaku – palvelua.

5. Käytössä olevat ajoneuvot ja niiden mahdollinen matalalattiaisuus ym.

Porin Linjat Oy:llä on käytössä 52 linja-autoa joista 40 kappaletta on matalalattiakalustoa. Tilausajokalustosta käytössämme on 46-paikkainen ja 50-paikkainen wc:llä varustettu tilausajobussi sekä yksi 21-paikkainen pikkubussi. Bussit ovat teknisesti hyvässä kunnossa, siistejä ja hyvin soveltuvia linja- ja tilausajoliikenteeseen.

6. Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

Porin Linjat Oy:llä on käytössä ISO9001:2008 – standardiin perustuva laatujärjestelmä ja voimassa oleva laatusertifiointi. Laatujärjestelmän edellyttämällä tavalla keräämme kaiken meille tulevan asiakaspalautteen ja käsittelemme ne nopealla vasteajalla. Verkkosivuillamme on mahdollisuus antaa myös palautetta.

7. Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset.

Kaikki reklamaatiot, vahingonkorvausasiat ja sopimukset käsitellään järjestelmällisesti liikennetoimistossa. Käsittelyn jälkeen asiakkaalle kerrotaan vastine henkilökohtaisesti. Mikäli reklamaatio edellyttää rahallista korvausta, tutkitaan onko korvaukselle riittävät perusteet.

8. Erityisryhmien käytössä olevat palvelut, avustaminen, tiedottaminen ja tarpeiden huomioiminen

Porin Linjat Oy:n linja-autoista on noin 30 kappaletta matalalattia-autoja jotka soveltuvat vanhusten ja liikuntarajoitteisten kulkuun korkeita busseja paremmin. Lisäksi ajamme Porin kaupunkialueella yhtä itä-länsi -suuntaista palvelulinjaa. Palvelulinja kiertävää päivittäisasioinnin kannalta keskeisten toimintojen kautta.

Porin Linjat Oy