Aikatauluneuvonta ja lipunmyynti Toimisto

3 C
Pori

Aikatauluneuvonta ja lipunmyynti: (02) 621 2933 –  Toimisto: (02) 621 2912

Palvelulinjat

Henkilökohtaisempaa ja laadukkaampaa palvelua asiakkaille. Palveluliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä. Se on suunniteltu erityisesti vanhempien ja toimintaesteisten henkilöiden tarpeet huomioiden, helpoksi ja joustavaksi. Auto pysähtyy sopiviin kohtiin linjalla – ei omia pysäkkejä. Auto pysäytetään kättä nostaen tai muulla selkeällä merkillä. Palveluliikennekoulutuksen saanut kuljettaja avustaa autoon nousemisessa ja poistuttaessa sekä auttaa kantamusten siirtämisessä. Auto on matalalattiamallia ja siinä on pyörätuolipaikat, luiska sekä tilaa apuvälineille.

Palvelulinjalla noudatetaan Porissa voimassa olevia taksoja. Kaikki ne lipputyypit, joita Porissa käytetään joukkoliikenteessä, ovat käytössä myös palvelulinjalla. Kertamaksu palvelulinjalla on 1.1.2013 alkaen aikuisilta 3,30 € ja lapsilta 1,70 €. Porin sosiaalikeskuksen kuljetuspalveluasiakkaalla on oikeus palveluliikennekorttia näyttämällä matkustaa palvelulinjalla normaalia kertamaksua edullisemmin 1 euro/matka. Sosiaalikeskuksen kuljetuspalveluasiakkaat saavat palveluliikenteen näyttökortin vammaispalvelutoimistosta. Jos palveluliikennekortin haltijalla on avustaja-merkintä kortissa, pääsee avustaja maksutta palvelulinjan kyytiin.

Palveluliikennelinjalla saattaa tapahtua pieniä reitti- ja aikataulumuutoksia viranomaisten luvalla. Muutoksista tiedotetaan erikseen.

Palvelulinjat16.8.2019
klo 09:55
LinjatReittiLataa
P1
Palvelulinjan reittikarttapdf
P1
Palvelulinjan aikataulupdf

Puhelintiedustelut:

Mervi Halonen
044 701 7053

Muut linjat
Keskustalinjoilla on matalalattiakalusto. Seutuliikenteessä kalusto vaihtelee käyttötarkoituksen mukaan.