Kyyti Likel -sovellus uudistuu täysin – kertaliput ja reittihaku saapuvat

847

Porin Linjojen huhtikuussa 2017 julkaiseman Kyyti Likel -mobiilisovellus on uudistettu täysin. Päivityksen myötä muun muassa sovelluksen reitti- ja aikatauluhakutoiminnot paranevat ja lipputuotevalikoima laajentuu.

Sovellus on ollut Porin alueella todella suosittu ja reilun kolmen vuoden aikana palveluun on rekisteröitynyt lähes 16 000 käyttäjää. Matkoja sovelluksella on tänä aikana tehty vajaa 240 000.

Uudistus on pääasiassa toteutettu asiakaspalautteiden ja asiakashaastatteluiden kautta. Palautteita on reilun kolmen vuoden aikana tullut asiakkailta kiitettävästi.

– Sovellus löi itsensä läpi nopeasti ja olemme seuranneet mielenkiinnolla sen kehityskulkua. Olemme matkan varrella tehneet pieniä päivityksiä sovellukseen, mutta nyt oli sopiva aika julkaista täysin uusi versio ja samalla lisätä muun muassa lipputuotteita. Aikaisemmin saatavilla oli vain 10-kortti tuote, mutta nyt on mahdollista ostaa myös kertalippuja ja Citylinjan sarjakortti, kertoo Porin Linjojen liikennepäällikkö Jarno Valtanen.

Uusien tuotteiden lisäksi sovelluksesta löytyy myös reittihaku, joka on ollut kertalipun ohella toivotuin ominaisuus. Reittihaku on ollut kesästä lähtien testikäytössä ja aikatauluja tarkennetaan jatkuvasti.

Täysin uudistettua käyttöliittymää on pyritty entisestään yksinkertaistamaan, jotta käyttö olisi mahdollisimman mutkatonta.

– Olemme tehneet todella paljon töitä, jotta käyttöliittymän käyttö olisi jouhevaa sekä käytön oppisi huomaamatta. Käyttöliittymää on myös pyritty viemään entistä enemmän myös saavutettavaan muotoon, taustoittaa sovellusta kehittäneen Alinen Toni Aalto.

Sovellus on ladattavissa ja päivitettävissä Play-kaupasta, Apple Storesta sekä Huawein omasta kaupasta 8. lokakuuta alkaen.

– Tämä on jälleen hieno askel eteenpäin. Ideoita on jo jatkokehitykseenkin ja uskon, että alueen asukkaat saavat tulevaisuudessa todella mielenkiintoisen sovelluksen joukkoliikenteeseen sekä oheispalveluihin, toteaa Valtanen.

Lisätietoja antavat:

Jarno Valtanen, liikennepäällikkö, Porin Linjat Oy, puh. 044 701 2934
Toni Aalto, Aline, puh. 040 830 1127