Liput & hinnat

LIPPUTUOTEVALIKOIMAAMME TÄSTÄ

Lipunmyyntipisteemme palvelee aikataulu- ja lippuasioiden kanssa Palvelupiste Porinassa osoitteessa Yrjönkatu 13 puh. 044-701 2933 tai lipputoimisto@porinlinjat.fi. Ohessa löydät tällä hetkellä myynnissä olevat lipputuotteemme. Palvelusihteerimme auttaa sinua mielellään sinulle edullisimman tuotteen valinnassa.

Asiakkaamme ovat ottaneet hyvin vastaan tuotteemme ja kymppikortti olikin pitkään yksi suosikkituotteistamme. Palvelupisteestämme saat myös neuvontaa paikallisliikenteen bussiaikatauluista ja reiteistä sekä voit noutaa sieltä itsellesi sopivan aikataulun.

Korttien ensimyynti ja -lataus tapahtuu lipunmyyntipisteessämme Porinassa, jonka jälkeen lisälatauksia voi tehdä muissakin latauspisteissä, joiden yhteystiedot aukioloaikoineen löydät Lipunmyyntipisteet -otsikon alta. Korttituotteet ladataan Porin Linjojen matkakorttiin. Matkakortista peritään 7 €:n korttimaksu. Korttimaksua ei hyvitetä. Kadonnut kortti voidaan sulkea kortin numerolla, mutta kortin sisältöä ei hyvitetä.

Huomioithan, että Porin Linjojen lipputuotteiden myynti ja lataus matkakorteille päättyy 4.6.2023. Matkustusaikaa Porin Linjojen matkakorteille myydyillä lipputuotteilla on 31.8.2023 asti, jonka jälkeen niitä ei voi käyttää, eikä niitä hyvitetä asiakkaille. Matkakorttia voi lisäladata myös itse netissä 4.6.2023 asti. Nettiladatut kortit toimivat n. kahden tunnin päästä latauksesta, viimeistään seuraavana aamuna klo 05:00 mennessä. Kun kortti on ladattu nettisivujen kautta, pitää lataus aktivoida Porin Linjojen linja-autoissa pitämällä korttia jonkin aikaa rahastuslaitteen lukupinnalla.

Porin kaupunki vastaa kesästä 2023 alkaen joukkoliikenteen lipputuotteiden myynnistä ja markkinoinnista. Joukkoliikenteen nykyinen lippu- ja maksujärjestelmä vaihtuu kevään ja kesän aikana, kun joukkoliikenteessä otetaan käyttöön valtakunnallinen lippujärjestelmä Waltti.

Lipputuotteiden lisäksi maksuvälineinä linja-autoissamme käy toki myös käteinen. Kyyti Likel -sovellus mahdollistaa myös mobiililipuilla matkustamisen. 31.3.2023 jälkeen Kyyti Likel -sovelluksesta ei voi enää ostaa lipputuotteita, mutta aiemmin sovelluksesta ostetuilla lipputuotteilla on matkustusaikaa 4.6.2023 asti. Waltti Mobiili on jo asiakkaiden ladattavissa. Huom.! Pankkikortti ei kelpaa maksuvälineenä Porin ja Ulvilan paikallisliikenteen busseissa.

Kertalipun myyntirajapinta kolmansien osapuolten käyttöön tapahtuu sopimalla rajapinnan käytöstä järjestelmätoimittajan (Pusatec Oy) ja Porin Linjat Oy:n kesken. Pusatec Oy yhteystiedot: https://pusatec.fi/yhteystiedot/