Aikatauluneuvonta ja lipunmyynti Toimisto

12 C
Pori

Aikatauluneuvonta ja lipunmyynti: (02) 621 2933 –  Toimisto: (02) 621 2912

Liput & hinnat

Lipunmyyntipisteemme palvelee aikataulu- ja lippuasioiden kanssa Palvelupiste Porinassa osoitteessa Yrjönkatu 6 B puh. 044-701 2933 tai lipputoimisto@porinlinjat.fi. Ohessa löydät tällä hetkellä myynnissä olevat lipputuotteemme. Palvelusihteerimme auttaa sinua mielellään sinulle edullisimman tuotteen valinnassa.

Asiakkaamme ovat ottaneet hyvin vastaan tuotteemme ja kymppikortista onkin tullut yksi suosikkituotteistamme. Tuote on myynnissä myös ulvilalaisille matkustajille.

Myös koululaiset ja opiskelijat löytävät varmasti itselleen sopivan lipputyypin eri vaihtoehdoistamme. Palvelupisteestämme saat myös neuvontaa paikallisliikenteen bussiaikatauluista ja reiteistä sekä voit noutaa sieltä itsellesi sopivan aikataulun.

Korttien ensimyynti ja -lataus tapahtuu lipunmyyntipisteessämme Porinassa, jonka jälkeen lisälatauksia voi tehdä muissakin latauspisteissä, joiden yhteystiedot aukioloaikoineen löydät Lipunmyyntipisteet -otsikon alta. Korttituotteet ladataan Porin Linjojen avaimenperään tai matkakorttiin. Molemmista peritään 7 €:n korttimaksu. Korttimaksua ei hyvitetä. Kadonnut kortti voidaan sulkea kortin numerolla, mutta kortin sisältöä ei hyvitetä.

Huomioithan, että avaimenperän/kortin voi käydä lataamassa jo hyvissä ajoin ennen voimassaoloajan tai matkojen loppumista. Ladatessa ainoastaan lisätään päiviä tai matkoja. Uutta vihreätä matkakorttia voi lisäladata myös itse netissä. Nettiladatut kortit toimivat n. kahden tunnin päästä latauksesta, viimeistään seuraavana aamuna klo 05:00 mennessä. Kun kortti on ladattu nettisivujen kautta, pitää lataus aktivoida Porin Linjojen linja-autoissa pitämällä korttia jonkin aikaa rahastuslaitteen lukupinnalla. Ohjeet matkakortin lataukseen tästä.

Lipputuotteiden lisäksi maksuvälineinä linja-autoissamme käy toki myös käteinen. Kyyti Likel -sovellus mahdollistaa myös mobiililipuilla matkustamisen.