Aikatauluneuvonta ja lipunmyynti Toimisto

0 C
Pori

Aikatauluneuvonta ja lipunmyynti: (02) 621 2933 –  Toimisto: (02) 621 2912

Muut lipputuotteet

Voimassa olevan taksan mukainen kertamaksu suoritetaan kuljettajalle matkan alkaessa. Varaathan kertalipun ostamiseen tasarahan tai rahan lähelle kertalipun hintaa. Kuljettajien vaihtokassat ovat turvallisuussyistä pienet ja siksi asiakkaiden toivotaan maksavan matkansa pienemmillä rahoilla. Suurten setelien aitoutta ei myöskään voida todentaa bussissa. Huomioithan myös, että pankki- tai luottokortit eivät käy maksuvälineinä busseissamme.

Suoritetusta maksusta saatu kuitti säilytetään mahdollista tarkastusta varten.

Kertalipulla on vaihto-oikeus (yksi vaihto) Porin kaupungin alueella 1.1.2007 alkaen ja Ulvilan kaupungin alueella 1.1.2008 alkaen:

1.-3. vyöhykkeellä (0 – 12 km) vaihtoaika on 90 minuuttia ja
4.-6. vyöhykkeellä (12 -> km) vaihtoaika on 120 minuuttia.

Kertalippu on henkilökohtainen ja se ostetaan pidemmän matkan mukaan. Vaihdon voi suorittaa myös samalle linjalle. Vaihdettaessa lippu luovutetaan kuljettajalle.

Alle 12-vuotiailta lapsilta peritään puolet aikuisen kertalipun hinnasta (minimi 1,70 €). Jokaista aikuisten lipun lunastanutta matkustajaa saa maksutta seurata kaksi alle 6-vuotiasta lasta. Muistathan mainita alennuksista kuljettajalle heti bussiin noustessa.

Citylippuja myydään 1.9.2017 alkaen Porin keskustan alueelle ja city -liikenteeseen. Lippu oikeuttaa lyhyehköihin matkoihin sen voimassaoloalueella (kartta). Lipun hinta on 1,00 €/suunta, eikä se sisällä vaihto-oikeutta. Lippua voi ostaa myös 50 matkan sarjakorttina, joka on voimassa yhden vuoden ensileimauksesta.

Turistilipulla on rajaton kulkuoikeus Porin kaupungin alueella, yhden, kahden tai kolmen vuorokauden ajan ja se on henkilökohtainen. Lippuja myydään Porin Linjojen lipunmyyntipisteessä Porinassa.

Turistilippujen hinnat
AikuinenLapsi
 1 vrk10 €5 €
 2 vrk15 €7,5 €
 3 vrk20 €10 €

Lastenlipulla voivat matkustaa 6-11 vuotiaat. Jokaista aikuisten lipun lunastanutta matkustajaa saa maksutta seurata kaksi alle 6-vuotiasta lasta.

Kaikki rintamaveteraanikortin saaneet ovat oikeutettuja korttiin ilman tuloharkintaa. Rintamaveteraanit saavat veteraanikortin Matkahuollosta esittämällä rintamaveteraanikortin tai sotilaspassin. Kortin hinta on 6,50 €. Veteraanikortilla voi matkustaa veloituksetta linja-autoissa Satakunnan seutulippualueella.