Yritys

DSC_0233 copyMiksi joukkoliikenne? Kaupunkikeskusten ruuhkautuessa lisääntyvän yksityisautoilun myötä yhteiskunta tarvitsee edullisia ja joustavia vaihtoehtoja henkilöautoilulle. Kaupunkiseuduilla toimiva julkinen liikenne on erinomainen keino mahdollistaa ihmisten liikkuminen päivittäisten tehtäviensä ääreen ja vähentää liikenteen tilantarvetta.

Mikä Porin Linjat?

Porin Linjat Oy on Porin kaupungin kokonaan omistama osakeyhtiö joka toteuttaa valtaosan Porin paikallisliikenteestä kaupungin omana tuotantona. Porin Linjojen markkinaosuus Porin paikallisliikenteestä on noin 95%.

Porin Linjat Oy pitää erityisesti pikkurahasta

Matkustaessasi linja-autoillamme, varaathan matkan maksamisen jouduttamiseksi pikkurahaa. Tervetuloa bussiin!

Meistä lyhyesti

Porin Linjat Oy on Porin kaupungin kokonaan omistama paikallisliikenneyhtiö. Yhtiö on toiminut tällä nimellä vuodesta 1976, jolloin Porin kaupunki aloitti oman joukkoliikenteen palvelutuotannon. Paikallisliikenteen historia Porissa on alkanut jo ennen sotia, pääosa aikaisemmin liikennettä hoitaneista yhtiöistä on sittemmin tullut Porin Linjojen omistukseen yrityskauppojen myötä.Yhtiön tehtävänä on hoitaa ja kehittää Porin ja Ulvilan paikallis- ja lähiliikennettä. Porin Linjat Oy työllistää noin 80 henkeä sekä operoi 50 linja-autolla. Vuodessa kuljetamme 26 linjallamme noin 2 miljoonaa matkustajaa, linjoillamme kertyy vuosittain 2,5 miljoonaa linjakilometriä.

Toimistomme ja varikomme sijaitsevat Porin Tikkulan kaupunginosassa, Porin keskustassa Porinassa toimii oma lipunmyyntimme.

Paikallisliikenteen lisäksi tuotamme myös laadukkaita tilausajoja asiakkaidemme tarpeisiin.