Yritys

Joukkoliikenne 
Kaupunkikeskusten ruuhkautuessa lisääntyvän yksityisautoilun myötä yhteiskunta tarvitsee edullisia ja joustavia vaihtoehtoja henkilöautoilulle. Kaupunkiseuduilla toimiva julkinen liikenne on erinomainen keino mahdollistaa ihmisten liikkuminen päivittäisten tehtäviensä ääreen ja vähentää liikenteen tilantarvetta.

Porin Linjat
Porin Linjat Oy (Y-tunnus 0137089-8) on Porin kaupungin kokonaan omistama osakeyhtiö, joka toteuttaa Porin paikallisliikenteen kaupungin omana tuotantona. https://www.pori.fi/yksinoikeussuoja-psa-liikenteessa

Porin Linjat Oy pitää erityisesti pikkurahasta
Matkustaessasi linja-autoillamme, varaathan matkan maksamisen jouduttamiseksi pikkurahaa. Tervetuloa bussiin!

Matkusta turvallisesti!
Mikäli linja-automme on turvavöillä varustettu, niitä tulee lain mukaan myös käyttää.

Lyhyesti
Porin Linjat Oy on Porin kaupungin kokonaan omistama paikallisliikenneyhtiö. Yhtiö on toiminut tällä nimellä vuodesta 1976, jolloin Porin kaupunki aloitti oman joukkoliikenteen palvelutuotannon. Paikallisliikenteen historia Porissa on alkanut jo ennen sotia, pääosa aikaisemmin liikennettä hoitaneista yhtiöistä on sittemmin tullut Porin Linjojen omistukseen yrityskauppojen myötä. Yhtiön tehtävänä on hoitaa ja kehittää Porin ja Ulvilan paikallis- ja lähiliikennettä. Porin Linjat Oy työllistää noin 80 henkeä sekä operoi 50 linja-autolla. Vuodessa kuljetamme noin 1,6 miljoonaa matkustajaa. Ajosuoritetta linjoillamme kertyy vuosittain 2,5 miljoonaa linjakilometriä.

Toimistomme ja varikomme sijaitsevat Porin Tikkulan kaupunginosassa.